Slide background

Veelzijdig Valkenburg

Slide background
Slide background
Slide background

 

Selecteer het icoontje waarop je wilt zoeken:

WinkelenEten en DrinkenOvernachtenAtractiesEvenementenParkeren

Doeps Sprookjesbos

Sprookjesbos Valkenburg02Sprookjesbos Valkenburg03Sprookjesbos Valkenburg05

Fantasie en werkelijkheid ontmoeten elkaar in het Sprookjesbos in Valkenburg aan de Geul. Kom en ontdek de tijdloze sprookjes, leuke attracties en vele speelmogelijkheden. Het Sprookjesbos is tijdens de zomervakantie dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Bekijk de belevenissen in en openingstijden van het Sprookjesbos!

Heerlijk spelen
Ontdek het park spelenderwijs. Klimmen, draaien, vliegen, glijden of gewoon met zand spelen? Misschien een slim potje schaak of petanque? Zwieren en zwaaien in de draaimolen of hopper-de-hop over de balanceerdraak… het Sprookjesbos is voor jong en oud.

Sprookjes ontdekken
Maak kennis met de vele bosbewoners! Van Doornroosje en Sneeuwwitje tot Klein Duimpje en de Bremer Stadsmuzikanten. Leer van de verhalen en geniet van prettige geborgenheid in het vernieuwde Sprookjesbos!

Gevaarlijke Groeve
Zo’n duizend jaar geleden heeft een dappere ridder alle enge draken verjagen. Sindsdien woont in de groeve van het Sprookjesbos alleen nog kleine Doeps en zijn familie. Deze draken zijn niet gevaarlijk voor mensen, maar worden toch niet graag gestoord. Een beetje spannend is het dan ook wel… want, nu de blokbrekers verdwenen zijn, komen de draken weer tevoorschijn! Hoor hen snurken en dromen, durf jij naar binnen te komen?

Openingstijden

Zie de website http://www.sprookjesbos.nl/openingstijden voor de openingstijden.

Contact

Doeps Sprookjesbos
Sibbergrubbe 2a
6301 AA Valkenburg aan de Geul
043 – 601 2985
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
http://www.sprookjesbos.nl

Social media